Има момент, в който наистина осъзнавате, че детето ви вече

...
 Има момент, в който наистина осъзнавате, че детето ви вече
Коментари Харесай

Знаете ли достатъчно за университета, в който ще учи детето ви в чужбина?

 

Има миг, в който в действителност осъзнавате, че детето ви към този момент е на прага на напълно нов път, при започване на своята реализация в живота. Това е мигът, когато той или тя поставят начало на своята професионална кариера като избират компетентност и предстоящ университет. Когато към този момент са в чужбина обаче, вие също се оказвате в нова обстановка – да изпратите детето си надалеч, на място, което не познавате и за което нищо не знаете…

Радостта, че в фамилията скоро ще има студент в влиятелно образователно заведение е огромна, само че и терзанието и въпросите не са малко. Затова е най-добре да осигурите успокоение за цялото семейство. А в този момент даже имате опция да извършите повече, в сравнение с допускате. Вижте по какъв начин. 



 

Посетете есенното ревю Европейско обучение 2018 . То ще се организира в София (29.09), Бургас (01.10) и във Варна (02.10). Там можете да се срещнете със експертите - консултанти от ЕДЛАНТА , които могат да дадат отговор на всички въпроси, свързани с образованието в чужбина. Те ще бъдат паралелно до вашето дете на всяка стъпка като:

·        оказват помощ с документите за кандидатстване и коментират процедурите за намиране на настаняване в общежитие впоследствие;

·        дават подробна информация за стремежи университет, неговите стратегии, благоприятни условия за стипендия, студентски заем или опция за работа по време на следването;

·        постоянно са отсреща, когато има потребност от тях, по телефон, e-mail и Skype.

С течение на времето ще се убедите в техния професионализъм, както и желанието им постоянно да оказват помощ повече – това е тяхна запазена марка.

ЕДЛАНТА е формален представител за България на редица реномирани европейски университети и непрестанно уголемява мрежата от просветителни институции, с които си партнира. Консултантите на ЕДЛАНТА постоянно вземат участие в тренинги, проведени от европейските университети и се срещат на място с изискванията за образование и живот, които те оферират. А информацията от първа ръка е доста скъпа, когато става въпрос за бъдещето на вашите деца.  

И най-после още една причина да посетите изложението… Освен усещането на самите консултанти за определения университет, на ревюто вашият предстоящ студент може да се срещне персонално с представители на задгранични университети, както и със студенти, които учат към този момент там. Такава опция не е за изпускане!

Направeте повече…

Регистрирайте се за ревюто ТУК и с номера, който ще получите, имате опция да участвате в лотария. Наградата не е нито парична, нито е предметна. Тя е по-ценна, тъй като подсигурява успокоение и дава опция на един предстоящ кандидат-студент персонално да посети университета, който е избрал, в ден на отворените порти и да види и разбере всичко, което го интересува на място. Наградата е ваучер за самолетен билет на стойност 250 евро, който ще имат опция да завоюват трима души посетили ревюто в София, Бургас или Варна. Това e eдна прелестна опция да се посетят едни от най-престижните университети в чужбина.

Колко доста благоприятни условия, а единствено една дребна стъпка е нужна за началото на тяхната реализация – регистрирайте се и елате на #EEF

* обява

 

 

 

 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР